Alaska Energies

Din 2003 Alaska Energies opereaza in domeniul energiilor regenerabile in toata Europa (Romania, Elvetia, Luxemburg, Anglia, Belgia, Italia, Spania), devenind unul dintre cei mai importanti distribuitori europeni de echimapente fotovoltaice, precum si o societate de servicii in inginerie, specializata in domeniul fotovoltaic.

In prezent, compania noastra comercializeaza materiale fotovoltaice de peste 1 MW / luna, contribuind activ la revolutia energiilor regenerabile.

Domeniile Alaska Energies de expertiza

Consultanta & Dimensionare

Inginerii nostri proiecteaza sisteme fotovoltaice de orice dimensiune

Furnizor de echipamente fotovoltaice

Suntem parteneri cu cei mai renumiti producatori de componente fotovoltaice

Implantare sisteme

Instalam sisteme fotovoltaice atat rezidentiale cat si industriale

Alaska Energies

 

 

Experienta noastra de peste 12 ani ne-a permis sa dezvoltam o legatura stransa cu cei mai mari producatori mondiali din domeniul solar fotovoltaic. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri un stoc important de componente de ultima generatie, cu game variate de produse. 

Portofoliul nostru de produse este alcatuit dupa principii de selectie stricte, conforme exigentelor noastre ridicate de calitate.

Comercializam doar produsele care ne satisfac exigentele, oferind astfel clientilor nostri produse de calitate superioara cu garantii importante, dar totodata GARANTIA preturilor cele mai mici.

Shares
Share This