Produse & Preturi

-11%
Baterii solare fotovoltaice LITHIU Pylontech 48V

Baterii solare fotovoltaice LITHIU Pylontech 48V

1.290  1.150  TVA inclus

  • LEI: 5,520 lei


Bateriile LITHIU Pylontech au o serie de avantaje fata de bateriile clasice AGM sau Gel:

  • Peste 4500 cicluri la 90% descarcare
  • Dimensiuni reduse
  • Mult mai usoare pentru aceeasi capacitate de stocare (24 kg)
  • Descarcare pana la 90% din capacitatea totala fara a compromite durata de viata.
  • Bateriile litiu pot fi reincarcate rapid fara sa fie avariate in timpul proceselor de incarcare-descarcare.

Pentru utilizarea in sistemele fotovoltaice hibride si off-grid, densitatea mare de putere a bateriilor LITHIU inseamna ocuparea unui spatiu mult mai mic intr-o cladire iar preechiparea cu setul complet de cabluri inseamna reducerea costurilor de instalare in comparatie cu solutiile de stocare clasice. In plus, nu sunt genarate emisii de gaze volatile in timpul proceselor de incarcare-descarcare, astfel bateriile pot fi amplasate in cladire fara sa fie necesara utilizarea unor sisteme de ventilare speciale.
Bateriile sunt modulare si permit montarea in paralel a mai multor unitati (pana la 8 baterii), avand incluse toate accesoriile de conectare. De asemenea, dimensiunea standand permite montarea in unitati rack 19”.
Tehnologia LiFePO4 sau LFP este considerata cea mai stabila si sigura tehnologie disponibila in acest moment in special pentru zonele climatice unde temperaturile depasesc  40°C, reprezentand alternativa ideala pentru inlocuirea acumulatorilor traditionali.

Pylon Technologies, Co. Ltd, infiintata in anul 2009, este una dintre primele companii care produce sisteme de stocare pentru aplicatii fotovoltaice si baterii de stocare pentru autovehicule electrice, utilizand tehnologia litiu-fier-fosfat (LiFePO4). Pylon Technologies este atat un integrator de sisteme de stocare dar si producator de celule litiu si BMS – Battery Management System, fiind printre putinele companii care are lantul industrial complet de productie a bateriilor LiFePO4.

În stoc

Informatii Produs

Baterii solare fotovoltaice LITHIU Pylontech 48V

 

 

Garantie : 10 ani sau 4500 cicluri

 

Descarca fisa tehnica Baterii solare fotovoltaice LITHIU Pylontech 48V

 

Shares
Share This