Articole Blog | Alaska Energies Romania

Alaska Energies susține proiectul “Lumină pentru România”,  proiect initiat de catre Asociatia Free Miorita

Am fost surprinsi sa descoperim ca in prezent exista peste 200 000 locuinte neelectrificate in Romania, ca exista oameni care nu au acces la energie electrica si copii care inca invata la lumina lumanarilor. (sursa)
Asfel, am decis sa ne alaturam echipei Free Miorita in Campania “Lumina pentru Romania”. Acest proiect isi propune sa “aduca lumina in casele celor care nu au curent electric, fie ca este vorba de copii care invata in scoli la lumina soarelui sau a lampilor cu motorina sau de oameni care trebuie sa parcurga kilometri pentru a-si incarca telefonul mobil” (Free Miorita).

Probabil foarte putini oameni isi pot imagina viata de zi cu zi fara electricitate. Exista insa oameni care inca isi imagineaza cum ar fi viata lor cu electricitate. Avem convingerea ca printr-o mobilizare colectiva, prin informare si prin actiuni simple, putem sa-i ajutam pe cei care au nevoie.

De aceea sprijinim initiativa echipei Free Miorita si le punem la dispozitie experienta noastra de 12 ani in domeniu precum si materialele necesare realizarii instalatiilor fotovoltaice.

Pentru mai multe detalii despre cum poti lua parte la acest proiect, contacteaza-ne la:
office@alaska-energies.ro
iulian@freemiorita. ro

Implica-te si tu !

Articole Similare