Kit/ Sistem solar fotovoltaic de 3kWp instalat in Constanta, judetul Constanta:

Specificatii tehnice

Tipul sistemului: OFFGRID
Putere instalata: 3 kWp
Productie anuala: 3 600 kWh
Putere invertor: 4 kW
Putere stocata: 9,6 kWh

Ce inseamna un sistem fotovoltaic off grid?

Sistem fotovoltaic off grid sau sistem fotovoltaic cu stocare este o centrala electrica autonoma care permite producerea electricitatii prin panouri solare fotovoltaice pentru alimentarea consumatorilor, independent de furnizorii externi de energie electrica.

Acest sistem fotovoltaic off grid cu stocare produce energie electrica in timpul zilei. Sistemul fotovoltaic off grid alimenteaza consumatorii in direct iar surplusul de productie este stocat in acumulatori, astfel energia electrica este disponibilia atat ziua cat si noaptea.

Model 3D sistem fotovoltaic offgrid - Kit Sistem solar fotovoltaic 3kWp Consta - Alaska Energies Romania - Distribuitor Panouri fotovoltaiceDe ce sa ai propriul tau sistem fotovoltaic off grid?

O VALOARE SIGURA
Un sistem fotovoltaic off grid creste valoare proprietatii tale si amelioreaza eficacitatea energetica a acesteia

PRODUCE ELECTRICITATE VERDE
Sistemul tau fotovoltaic off grid produce curentul electric de care ai nevoie cu ajutorul celulelor solare fotovoltaice, contribuind la reducerea emisiilor de CO2

kWh LA PRET STABIL
Electricitatea produsa de un sistem fotovoltaic off grid are un pret fix, fara cresteri de pret periodice constatate la furnizori de electricitate locali

SILENTIOASA & ESTETICA
Centrala electrica fotovoltaica produce electricitate fara niciun zgomot si se monteaza pe orice tip de acoperis sau la sol

 

Cat costa o instalatie fotovoltaica la cheie?

Pentru preturi & promotii la sistemele fotovotaice offgrid accesati magazinul aici.
Pentru pretul unui kit/sistem solar fotovoltaic de 3kWp ca cel din Constanta, judetul Constanta contacteaza un consultant Alaska Energies Romania, aici.

Cat dureaza instalarea sistemului fotovoltaic?

In situatia in care montajul este realizat de catre instalatorii parteneri Alaska Energies Romania montajul va fi realizat in cel mai scurt timp posibil. In functie de instalatiile programate deja in agenda instalatorilor Alaska Energies Romania, instalatia dumneavoastra va fi programata in cel mai apropiat slot disponibil.

Ai intrebari despre sau ai nevoie de informatii suplimentare?

Acceseaza sectiunea de intrebari frecvente sau ne poti contacta direct.