Politica de confidentialitate

Home » Suport clienti » Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

 

www.alaska-fotovoltaice.ro administrat de ALASKA ENERGIES SRL respectă legislația în vigoare privind protecția și confidențialitatea datelor și se obligă să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului său, să nu divulge datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii comunicării cu clienții săi, a confirmării comenzilor plasate, facturării, redactării termenilor contractuali sau trimiterii unor eventuale promoții și oferte speciale.

 

Înscrierea datelor personale reprezintă acordul expres și neechivoc în ceea ce privește utilizarea acestor date.

 

De asemenea, ALASKA ENERGIES SRL poate utiliza datele colectate de la utilizatorii site-ului, pentru informarea acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferte și politica comercială.

ALASKA ENERGIES SRL  și  www.alaska-fotovoltaice.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dumneavoastră de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializează, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu dezvăluie adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră în clar.

Nicio informație personală a utilizatorului site-ului www.alaska-fotovoltaice.ro nu este publicată fără cunoștința utilizatorului, schimbată, transferată, atribuită sau vândută pe orice suport către terți. Numai ipoteza răscumpărării Alaska Energies și a drepturilor sale ar permite transmiterea unor astfel de informații către cumpărător potențial , care ar fi dat la rândul său, aceeași obligație de a stoca și de a modifica datele cu privire la site - ul utilizatorului www.alaska-fotovoltaice.ro.

 

Orice utilizator care a furnizat în cunoștință de cauză pe site-ul www.alaska-fotovoltaice.ro adresa sa de email, poate opta oricând ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a www.alaska-fotovoltaice.ro. Pentru ștergerea datelor cu caracter personal utilizatorii trebuie să transmită solicitarea în scris, pe adresa de email office@alaska-energies.ro.

ALASKA ENERGIES SRL  și www.alaska-fotovoltaice.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru sau acțiunilor unor terțe persoane.

 

Alaska Fotovoltaice
Facebook Instagram, Youtube LinkedIn
Soseaua Linia de centura, Nr. 46 (VGP Park), Stefanestii de Jos, ILFOV
Copyright © 2024 Alaska Energies